Loto 6/49, 5 din 40, Joker si Noroc

Despre Noroc la loto sau in dragosteNoroc are mai multe intelesuri, de exemplu in limba germana inseamna si o stare de fericire, de fapt si in limba romana un om norocos este in acelasi timp si fericit, a doua insemnatate ar fi din intamplare, si nemeritat (nemuncit) se ajunge intr-o situatie avantajata materiala sau spirituala.
In general sunt doua stari diferite de a aspira la noroc:
  • una pe calea efortului propriu de realiza o situatie fericita prin descoperirea factorilor ce il aduc intr-o stare norocoasa si posibilitatea de evitare a accidentelor ce determina suferinta.
  • a doua situatie cand e convins de imposibilitatea prin eforturi proprii de a ajunge la o situatie norocoasa, acceptandu-si soarta si asteptand pasiv ca printr-o intamplare (jocuri de noroc) sa-si gaseasca norocul.

In antichitate zeita destinului si a norocului era Tyche la vechii greci si Fortuna la romani.

    * Simboluri sau talismane aducatoare de noroc sunt: potcoava de cal, trifoi cu patru foi, busuiocul, iar in China dragonul. Totul despre Noroc


Loto 6/49, 5 din 40, Joker si Noroc

 

Castiguri Loto

  • Loto 2 aprilie 2017 - 01/04/2017

    La tragerea loto din 02.04.2017 la Categoria I (6 din 6) la tragerea 6 din 49, Loteria Romana are un fond de castiguri reportat