Loto 6/49, 5 din 40, Joker si Noroc

Radio NorocRadio Noroc înseamna dor de casa, dor de-acasa, dor de neamul tau si de muzica frumoasa! În cei patru ani de existenta Radio Noroc a rasfoit amintiri, a alinat doruri si a înaripat vise.

La 16 noiembrie 2005 o echipa îndragostita de muzica neamului si de valorile lui si-au unit fortele si au demonstrat ca norocul si-l face omul, iar în spatiul radiofonic al Moldovei s-a facut auzita o noua voce: Radio Noroc.

Fiecare zi petrecuta alaturi de Radio Noroc e o sarbatoare a sufletului, fiecare cântec e strop din dorul neamului si din întelepciunea poporului nostru.

Nu vom încerca sa te convingem ca suntem primul si unicul post de radio care promoveaza în exclusivitate muzica si valorile neamului sau - faptele vorbesc de la sine.

Tinem doar sa multumim audientei impunatoare si partenerilor de afaceri pentru ca au ales sa faca parte din familia Radio Noroc si deoarece ne motiveaza sa fim cei mai buni.

Acasa, în masina, la serviciu...oriunde - esti cu Radio Noroc!Loto 6/49, 5 din 40, Joker si Noroc

 

Castiguri Loto

  • Loto 2 aprilie 2017 - 01/04/2017

    La tragerea loto din 02.04.2017 la Categoria I (6 din 6) la tragerea 6 din 49, Loteria Romana are un fond de castiguri reportat