Loto 6/49, 5 din 40, Joker si Noroc

Loto 5/40 din data de ...

Metoda pariurilor live este cea mai apreciata de pariorii online

Unul dintre cele mai apreciate metode de a paria online, este cea a pariurilor live, adica cumpararea biletelor atunci cand meciul este in desfasurare.

Afla detalii...

Casierii platitoare si agentii Alba

Lista agentiilor loteriei si a casieriilor platitoare a castigurilor la loto din judetul ALBA.

Afla detalii...

Agentii platitoare din Cuj Napoca

Agentii Cluj Napoca. Ai castigat la 6/49, 5 din 40 sau joker si cauti o agentie platitoare din Cluj Napoca de unde sa iti poti incasa castigul? Intra si afla lista agentiilor din judetul Cluj. Unde ar fi norocul acela ca tu sa castigi si noi sa iti spunem de unde iti poti incasa premiul ?

Afla detalii...

Agentii loterie Arad

Lista agentiilor loteriei din Arad. Vrei sa joci la 6/49 sau doar cauti o agentie platitoare din Arad, intra si vezi lista agentiilor din judetul Arad.

Afla detalii...

Agentii loterie Bucuresti sector 1

Agentiile loteriei din Bucuresti sectorul 1: Vrei sa joci si nu stii ce agentii sunt in sectorul 1 din Bucuresti? Siteul nostru iti pune la dispozitie lista agentiilor platitoare din sectorul 1 a municipiului Bucuresti.

Afla detalii...

Cum se castiga la Joker

Participarea la acest joc se face prin alegerea a doua seturi de numere: 5 sau mai multe, cuprinse intre 1 si 45 si unul sau mai multe, cuprinse intre 1 si 20. Tragerea consta din 5+1 numere, extrase din aceleasi doua domenii

Afla detalii...

Categorii de castiguri la jocul 6 din 49

Cele patru categorii de castiguri la jocul 6/49 sunt urmatoarele: 6 din 49 numere extrase (norocoase): categoria 1 - toate cele 6 numere extrase, categoria 2 - 5 numere din cele 6 extrase, categoria 3 - 4 numere din cele 6 extrase si categoria 4 - 3 numere din cele 6 extrase

Afla detalii...

Plata castigurilor la jocurile loteriei Romane

Plata castigurilor la jocurile loto ce depasesc 30 de zile de la data tragerii se poate realiza la sediul central al Loteriei Romane in termen de 90 de zile (de la data tragerii), dar numai pe baza unei cereri in care

Afla detalii...

Cum castig la 6 49

Alege 36 de numere (poti folosi generatorul de numere loto) si scrie 6 variante a cate 6 numere. Vei ogtine un patrat. Dupa aceasta formeaza alte variante cu numerele alese pe verticala, pe diagonala, combinatii intre diferitele variante intiale. Poti forma variante de numere loto oricate doresti, dar mai ales trebuie sa te incadrezi in bugetu alocat acestui joc !

Afla detalii...

Loto 6/49, 5 din 40, Joker si Noroc

 

Castiguri Loto