Loto 6/49, 5 din 40, Joker si Noroc

Stenograme Loto cu Livia StanciuSau, cum se ocupa timpul de emisie, cu tot felul de nimicuri, la TVR 1. Am incercat sa notam cam ce se "debiteaza" in pauzele dintre extragerile loto televizate si cititi ce a rezultat. Nu degeaba i se potriveste titlul de DJ Loto. iata cum se umple timpul de emisie, sau cum se trage de timp:

Astazi la Joker avem peste 310000 de euro. nu uitati toate datele le gasiti pe facebook, daca pierdeti amanuntele. Nu vrem sa va mai tinem de vorba! (sic) 1.4 milioane la categoria 1, start joc, de aceasta data din intervalul 1 - 45."

Dupa ce, in fine aflam si numerele castigatoare la Joker, tanara sexy ce prezinta emisiunea are o exclamatie, cev de genul WOW, cand in platou intra o domnisoara care "a studiat chitara, trece a opta si asteapta examenele". Si dai bataie cu piesea dupa piesa pana ajunge un mare hit la TVR ascultat doar de mine ! "Ce vrea sa auda o fata? Lectie pentru baieti" ne informeaza d-ra prezentatoare.

"Fiti pe faza baieti !" Urmeaza o melodie cu text deformat electronic. O fata cu o fusta gen "palarie de indonezian" interpreteaza ceva interjectii de genul "uo uo oohhh", ceva strigate, voce bunicica, dar nu stim daca este live! Simte fata muzica. Dar cine este sponsorul ? Mesajul melodiei catre baieti este irezistibil: "Cand sunt cu tine parca zbor" ! Da, daca are BMW, Porsche sau Ferrari !

Inca asteptam ceva extrageri noi, dar nimic. Prezentatorii ne povestesc lucruri care la fel de bine pot fi citite de orice persoana interesata, pe site-ul oficial al Loteriei Romane. Aflam despre nu stim ce "Loteria Pasiva" organizata cu ocazia Crosului Romaniei editia 16, Bucuresti 29 septembrie 2013, despre ce culori au biletele de joc, despre cate sanse aveti de a castiga mari premii etc, etc, etc !

Mai urmeaza o extragere la Noroc, dupa care "Avem mare distractie in platou". Asa isi incepe "mademoiselle" lunga pauza dintre extrageri, in timp ce apare faimoasa, inegalabila si cunoscuta interpreta de muzica "Syarela" care se pregateste sa "playback" o melodie numita "Inima te cheama". Tanara prezentatoare Loto invita pe cei care "stiu cum se joaca la Loto" si care "ne iubesc" sa joace cu ardoare "la jocurile noastre".

Este momentul sa cantam din nou la loto!  "Nici nu stiti cat ma bucur!" LOL !

Un Elvis Presley "reloaded" isi face aparitia. Tantela ne informeaza ca acesta (cantaretul, nu Elvis) "este foarte activ pe facebook" si ca numele paginii este "look like", chipurile "este o pagina cum are toata lumea pe partea artistica" ca asa "este trendul", "punem melodii, poze din spectatcole".

Interpretul cu pricina, ne informeaza nici mai mult nici mai putin despre faptul ca "canta la evenimente nu la alte spectacole"!

Livia Stanciu, asa se numeste fata de la DJ Loto, ma informeaza )deoarece numai eu urmaresc emisiune) ca "daca aveti un botez" el este cel care trebuie cautat !???

Urmeaza reclama neplatita pentru "ELVIS THE KING" un amalgam de efecte electronice ce nu le-ar asculta nimeni. Mesaj pentru TVR: Incetati cu spectacolele penibile pe banii romanilor !

Asteptam extragerea Super Noroc dar canta "lautarul de nunti, botezuri si alte cele" care nu il invita nimeni.

Musai sa auzi, de ce sa citesti ? Daca nu stiai: Bila de 100000 de mii de lei - tehnici si tactici, termene de depunere a biletelor necastigatoare.  Totusi, nu rata ce ne spune Livia:

 "Alex, cu manutele alea doua a dat ceva premii duminica trecuta". Ce dreptate are d-ra. "Ceva premii" da Loteria Romana, duminica de duminica sau Joi, aproape la fiecare extragere. Ca deh, daca potu nu-i mare, nu joaca lumea !"

Pana sa aflam ce posibilitati ce numere norocoase apar la 6 din 49, TVR 1 in concubinaj cu loteria Romana ne- prezinta pe BRIGHITA:

"Premiata, talentata dar fara noroc la loto"! Ca in bancurile cu Bula ! Pai cum sa castige la loto daca Brighita ne informeaza ca "Nu joaca la loto, dar va incerca!??". Omeni buni, care va ocupati de destinele Loteriei Romane: Cum puteti fi asa de "habarnisti" incat sa invitati la o astfel de emisiune oameni care declara (exact inaintea extragerii Loto 6/49) ca "NU JOACA LA LOTO".

Alex incearca sa "dreaga busuiocul" si o informeaza pe vedeta Brighita ca "aici e un platou norocos si daca va juca va castiga"! Degeaba si total neprofesionist. Apropos: Cat incasati pentru prezentarea unei emisiuni ? Eu v-as pune sa aduceti bani de acasa !

"Cireasa pe tort" a pus-o tot Livia Stanciu, care implora telespectatorii: "Haideti oamenilor cereti-o si la radio pe Brighita" ! Sa pic (cad) jos ! Poate doar la Radio Romania Actualitati.

CNA este foarte ocupata cu Antenele, ProTV, etc, dar pe berbecii astia de la Loteria Romana cu complicitatea celor de la TVR 1 (care presupun ca se distreaza copios cand transit emisiunea) nu ii vede nimeni? Ohhh, am uitat, doar eu, cameramanii si cei din platou urmarim emsiunea !

Urmare a incompetentei unora (nu stim a cui dar pe bani publici) CNA a amendat TVR 1 cu 10.000 de lei pentru ca la o emisiune "Lozul cel mare" din data de 28 februarie 2013 "au aparut imagini cu cantareata Bijou care nu purta lenjerie intima, membrii CNA considerand ca intr-unul dintre cadre se puteau vedea zonele intime ale acesteia". Videoclipul il veti putea viziona mai jos !

INSA, noi suntem interesati de urmatoarele aspecte:
  • Daca TVR 1 a recuperat banii de la Loteria Romana ?
  • Daca Loteria Romana a imputat cuiva aceasta amenda ?
Desi videoclipul nu este cel din emisiunea "Lozul cel mare" va asiguram ca in cadrul emisiunii, cantareata Bijou a purtat aceeasi vestimentatie !
Loto 6/49, 5 din 40, Joker si Noroc

 

Castiguri Loto