Loto 6/49, 5 din 40, Joker si Noroc

Loteria Craciunului, loto cu numai 3 leiJocul LOTERIA CRACIUNULUI va fi lansat cu ocazia sarbatorilor de iarna, si da sansa romanilor de a castiga numeroase peste 400 de premii in valoare totala de 289 mii lei.

Sansele romanilor care isi incearca norocul la LOTERIA CRACIUNULUI sunt duble pentru ca jocul se desfasoara in doua etape, iar tragerile au loc in aceeasi zi, pe 27 decembrie 2012. Prima etapa a jocului este destinata tragerilor care se desfasoara pe plan local, acoperinduse astfel toate zonele din tara: CLUJ, IASI, BRASOV, GALATI, TIMISOARA, CRAIOVA, PLOIESTI, CONSTANTA, BUCURESTI.

Cea dea doua etapa va avea loc, in aceeasi zi, la Bucuresti unde se vor desemna prin tragere la sorti castigatorii celor 10 premii a cate 10.000 de lei fiecare.

Biletul de joc propriuzis si talonul sunt cele doua elemente care alcatuiesc biletul de loterie pasiva Loteria Craciunului. Cele doua parti ale talonului sunt colorate diferit pentru fiecare dintre etape.

Talonul verde este dedicat primei parti a extragerilor, respectiv etapa I, iar cu talonul rosu jucatorii vor participa la etapa a IIa, respectiv la tragerea finala care va avea loc la Bucuresti.

Toti jucatorii care au varsta peste 18 ani pot participa la jocul de loterie pasiva “LOTERIA CRACIUNULUI” cu cel putin un bilet al carui cost este de numai 3 lei.

Biletele de joc pot fi achizitionate din orice agentie loto. Pentru a participa la extrageri, fiecare participant are obligatia sa completeze toate datele personale de identitate solicitate. Acestea vor fi scrise in mod corect, lizibil si fara stersaturi atat pe talonul verde cat si pe talonul rosu. Participantii vor depune cele doua taloane completate, separat, in cele doua urne special amenajate din cadrul agentiilor loto pana cel tarziu pe 23 decembrie 2012.

Extragerile pentru desemnarea castigatorilor vor avea loc concomitent, in noua orase, dupa cum urmeaza:
 • CLUJ NAPOCA  pe baza taloanelor colectate in Zona 1 din care fac parte judetele: Cluj, Satu Mare, Bistrita Nasaud, Salaj, Bihor, Maramures
 • IASI  pe baza taloanelor colectate in Zona 2  din care fac parte judetele: Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Vaslui
 • BRASOV  pe baza taloanelor colectate in Zona 3 din care fac parte judetele: Brasov, Sibiu, Mures, Harghita, Covasna
 • GALATI  pe baza taloanelor colectate in Zona 4 din care fac parte judetele: Galati, Bacau, Vrancea, Buzau, Braila
 • TIMISOARA  pe baza taloanelor in Zona 5 din care fac parte judetele: Timis, Arad, Caras Severin, Hunedoara, Alba
 • CRAIOVA  pe baza taloanelor in Zona 6 din care fac parte judetele: Dolj, Mehedinti, Gorj, Valcea, Olt
 • PLOIESTI  pe baza taloanelor in Zona 7 din care fac parte judetele: Prahova, Dambovita, Arges, Telerman, Giurgiu
 • CONSTANTA  pe baza taloanelor in Zona 8 din care fac parte judetele: Constanta, Calarasi, Tulcea
 • BUCURESTI  pe baza taloanelor in Zona 9 din care fac parte cele 6 sectoare ale Municipiului Bucuresti, Ilfov si IalomitaLoto 6/49, 5 din 40, Joker si Noroc

 

Castiguri Loto

 • Loto 2 aprilie 2017 - 01/04/2017

  La tragerea loto din 02.04.2017 la Categoria I (6 din 6) la tragerea 6 din 49, Loteria Romana are un fond de castiguri reportat