Loto 6/49, 5 din 40, Joker si Noroc

Sefii loteriei romane nu mai sunt de capul lor Guvern GrindeanuIncepand cu data intrarii in vigoare a Ordonantei de urgenta nr. 1 din 4 ianuarie 2017 (OUG 1/2017), exercitarea drepturilor si indeplinirea obligatiilor ce decurg din calitatea de actionar unic al statului roman la Compania Nationala "Loteria Romana" - S.A. se realizeaza de catre Ministerul Finantelor Publice.

In litigiile aflate pe rolul instantelor judecatoresti sau arbitrale in care statul este chemat in judecata in calitate de actionar la CN Loteria Romana SA, interesele statului vor fi reprezentate, in conditiile legii, de catre Ministerul Finantelor Publice.

Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 159/1999 privind infiintarea a Loteriei Romane, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 515 din 25 octombrie 1999, aprobata cu modificari prin Legea nr. 288/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica dupa cum urmeaza:

Presedintele consiliului de administratie al Loteriei Romane va prezenta semestrial sau ori de cate ori se solicita de catre Ministerul Finantelor Publice situatia economica si financiara a Loteriei Romane, stadiul realizarii obiectivelor si criteriilor de performanta, precum si alte documentatii solicitate, care vor fi vizate si certificate in conditiile legii, dupa caz.

Loto 6/49, 5 din 40, Joker si Noroc

 

Castiguri Loto